Vi har løst tømrer- og snedkeropgaver siden vores begyndelse i 1972.

Med Dansk Byggeris garantiordning er du sikret mod skader for op til 150.000,-

Vi hjælper gerne alle kundetyper med stort set alt inden for tømrerarbejde.

Tag fat i Villy’s  hvis du står over for et tømrerprojekt.

Tilbygning til hus foretaget af kompetente tømrere

Drømmer du om en tilbygning til hus? Hos Villy’s Tømrerforretning er vi på pletten, når du har brug for én, der kan hjælpe dig med en tilbygning. Vi holder til i Silkeborg, men kommer gerne til andre byer, når du skal bruge en kompetent tømrer til dit tilbygningsprojektet. Vi har en masse erfaring med at lave tilbygning til hus. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe med din tilbygning. Vi kan tilbyde en totalentreprise, hvor vi sørger for det hele igennem projektet. På den måde kan du bare læne dig tilbage og lade os klare arbejdet.

Få den ombygning, du drømmer om

En ombygning og tilbygning til hus kan omfatte mange forskellige ting. Uanset hvad du har brug for en tilbygning til, står vi klar til at hjælpe. Vi har erfaring med at foretage tilbygning til huse, etageejendomme, villaer og sommerhuse. Vi kan hjælpe, når du ønsker mere plads i stuen, entréen eller måske et ekstra værelse. Ønsker du en tilbygning, der skal bruges som udestue, garage eller noget helt andet, står vi også klar til at hjælpe. Vi tilbyder kvalitetsløsninger, der lever op til dine drømme. Udover tilbygninger tilbyder vi også levering og montering af vinduer og døre til hele huset.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

En tilbygning til hus er ikke billig. Vi kan dog tilbyde dig konkurrencedygtige priser, så du får en skarp pris, hvor kvaliteten stadig er i højsædet. Vi kommer gerne og kigger på dit projekt og giver dig et prisoverslag ud fra dine ønsker. Kontakt os på telefon 8682 8155, eller skriv til info@villys.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

kontakt villy's tømrerforretning
Villy's Tømrerforretning er medlem af Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti
byggaranti byg garanti

Er du interesseret i et godt byggetilbud?

Har du ​en opgave for en alsidig, kompetent tømrermester? Så kontakt Villy’s Tømrerforretning i dag. Send enten en besked via formularen her, eller ring på telefon: 8682 8155 eller send os en e-mail på info@villys.dk og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Scroll to Top