Vi har løst tømrer- og snedkeropgaver siden vores begyndelse i 1972.

Med Dansk Byggeris garantiordning er du sikret mod skader for op til 150.000,-

Vi hjælper gerne alle kundetyper med stort set alt inden for tømrerarbejde.

Tag fat i Villy’s  hvis du står over for et tømrerprojekt.

Prisvenlige energiforbedringer

- isolering, nye gulve og termoruder

​Varme er en stor udgift, og derfor bliver alle boliger i dag energimærket, når de skal forhandles. Der kan dermed være mange penge at hente ved at energisikre din bolig – både på den korte og den lange bane.

Vi kan sikre, at du får mere ud af varmen i dit hus. Det mest effektive er nemlig at isolere bygningen bedre, dels på lofter fordi varmen stiger opad, dels ved at udskifte utætte vinduer til nye energieffektive termoruder. Trækker det fra gulve og paneler, kan vi naturligvis også montere nye.

Kontakt os her eller ring til Lars på 8682 8155 og hør mere.​

Hvorfor er det vigtigt at isolere?

Isolering er afgørende for at gøre din bolig energieffektiv. En velisoleret bolig reducerer varmetab om vinteren, hvilket fører til lavere energiomkostninger året rundt. Ved at forhindre uønsket varmeoverførsel minimeres behovet for opvarmning og nedkøling, hvilket gavner både miljøet og din pengepung. Isolering beskytter også mod fugt og skimmel og forlænger dermed bygningens levetid og skaber et sundt indeklima. Invester i kvalitetsbevidste isoleringsløsninger – det er ikke kun en klog økonomisk beslutning, men også et bidrag til bæredygtighed og god trivsel.

kontakt villy's tømrerforretning
Villy's Tømrerforretning er medlem af Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti
byggaranti byg garanti

Er du interesseret i et godt byggetilbud?

Har du ​en opgave for en alsidig, kompetent tømrermester? Så kontakt Villy’s Tømrerforretning i dag. Send enten en besked via formularen her, eller ring på telefon: 8682 8155 eller send os en e-mail på info@villys.dk og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Scroll to Top