Vi har løst tømrer- og snedkeropgaver siden vores begyndelse i 1972.

Med Dansk Byggeris garantiordning er du sikret mod skader for op til 150.000,-

Vi hjælper gerne alle kundetyper med stort set alt inden for tømrerarbejde.

Tag fat i Villy’s  hvis du står over for et tømrerprojekt.

Entreprise til større projekter

Står du over for et større projekt, der involverer forskellige typer håndværkere? Hos Villy’s Tømrerforretning kan vi tilbyde dig en hovedentreprise, hvor vi sørger for hele projektet. Vi har allerede hjulpet mange kunder i Silkeborg og omegn med deres projekter. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe med dit projekt.

Vi har en masse erfaring med at udføre hovedentrepriser. Det betyder, at vi har faste samarbejdspartnere, som, vi ved, kan levere den ønskede kvalitet. Troværdighed og pålidelighed er vigtigt for os. På den måde kan vi nemlig sikre, at du får et flot og holdbart resultat.

Slip for besværet, og lad os stå for hovedentreprisen

Når du står over for et større projekt, kan det være meget overvældende at stå med selv. Ved at benytte dig af en hovedentreprise kan du slippe for en masse besvær. Med en hovedentreprise har du kun én kontaktperson. Du får en person, der styrer byggesagen fra start til slut. På den måde slipper du for en masse koordineringsarbejde.

Vi kan tilbyde dig en professionel byggestyring, hvor der er fokus på kvalitet igennem alle processer. Du kan trygt overlade dit projekt i vores hænder.

En hovedentreprise er især relevant for dig, der skal have foretaget:

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi kan være den ideelle samarbejdspartner, når du står over for et større projekt. Du får en fast pris på hele projektet, og du er ikke nødt til at holde kontakt med flere forskellige håndværkere. Vi klarer det hele.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en hovedentreprise? Ring til os på 8682 8155, eller skriv en e-mail til info@villys.dk.

kontakt villy's tømrerforretning
Villy's Tømrerforretning er medlem af Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti

Er du interesseret i et godt byggetilbud?

Har du ​en opgave for en alsidig, kompetent tømrermester? Så kontakt Villy’s Tømrerforretning i dag. Send enten en besked via formularen her, eller ring på telefon: 8682 8155 eller send os en e-mail på info@villys.dk og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Scroll to Top