Vi har løst tømrer- og snedkeropgaver siden vores begyndelse i 1972.

Med Dansk Byggeris garantiordning er du sikret mod skader for op til 150.000,-

Vi hjælper gerne alle kundetyper med stort set alt inden for tømrerarbejde.

Tag fat i Villy’s  hvis du står over for et tømrerprojekt.

​Udskiftning af vinduer og montering af døre tilbydes

Trænger dine vinduer og døre til en kærlig hånd? Er de utætte, og trækker det ind? Så er du kommet til det rette sted. Hos Villy’s Tømrerforretning har vi mere end 50 års erfaring inden for blandt andet udskiftning af vinduer og montering af døre, som vi både udfører for private boligejere og erhvervskunder.​

Vi er dækket af Byg Garanti, og vi sørger selvfølgelig for at overholde alle de indgåede aftaler og de aftalte priser. Vælger du at lade os stå for din opgave, kan du regne med os.

Vi tilbyder montering af døre og vinduer for kunder i hele Midtjylland

Vi holder selv til rent geografisk i Silkeborg, og derfor har vi også en stor del af vores kunder, som kommer fra vores eget lokalområde. Vi kører blandt andet ofte ud til kunder i Silkeborg, Kjellerup, Them, Engesvang og Låsby, men vi kører også gerne ud og monterer nye vinduer og døre for kunder i andre byer i Midtjylland.

Så befinder du dig et sted i Midtjylland, og har du behov for at få monteret nye døre eller vinduer, står vi klar til at hjælpe dig med vores mangeårige erfaring og ekspertise. Trænger dine vinduer og døre til en reparation frem for en udskiftning, kan vi også hjælpe dig med det. Vi kan både opfriske eksisterende vinduer og døre eller foretage en komplet udskiftning alt afhængigt af, hvad der er behov for, og hvad du har af ønsker.

Montering af nye vinduer og døre fra førende producenter

Vi står til rådighed, hvis du har behov for professionel hjælp til montering af døre og vinduer. Vi kan blandt andet tilbyde nye vinduer fra førende producenter, hvor du kan være helt sikker på, at kvaliteten altid er i top. Her kan du blandt andet finde:

  • Flerlagstermoruder
  • Lyddæmpende ruder
  • Ruder der dæmper sollys
  • Mange andre typer ruder

Skal du have nye døre, kan vi også tilbyde dig et stort udvalg af døre i gode materialer. Uanset om du skal have foretaget en udskiftning af vinduer eller døre, kan vi hjælpe dig med lige præcis den løsning, der passer til dit hus eller din ejendom, og som samtidig lever op til dine ønsker og dit budget. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til dig og din bygning.

Hvad koster nye døre og vinduer?

Vores priser på nye vinduer og døre afhænger i høj grad af, hvor mange vinduer og/eller døre du skal have udskiftet, og hvilken model og producent du vælger. Derudover afhænger den endelige pris også af, hvilket materiale du ønsker, og hvor store dørene eller vinduerne skal være. Skal de for eksempel være fremstillet af rent træ eller af træ og alu?

Pris på montering af vinduer:

Vores pris på udskiftning af vinduer starter fra ca. 3.000 kr. ekskl. moms.

Pris på udskiftning af døre:

Vores pris på montering af døre starter fra ca. 8.000 kr. ekskl. moms.

Når vi har et overblik over, hvor mange vinduer eller døre du skal have udskiftet, hvilket materiale de nye døre eller vinduer skal være fremstillet af, og hvilke mål de skal have, udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig med en fast pris, så du på forhånd ved, hvor meget det kommer til at koste dig at få monteret nye vinduer eller døre i din bolig eller erhvervsbygning.

Husk desuden at du som privatperson har mulighed for benytte dig af håndværkerfradraget i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre.

Kontakt os og hør mere om udskiftning af vinduer og døre

Vi står til rådighed for dig, hvis du overvejer at få udskiftet dine vinduer og/eller døre, og hvis du i den forbindelse har nogle spørgsmål eller har brug for rådgivning og vejledning, så du i sidste ende får det bedste resultat til den bedste pris. Vi kan for eksempel hjælpe dig med at gennemgå fordelene og ulemperne ved de forskellige materialer, ligesom vi også kan hjælpe dig med at se muligheder eller komme med forslag til mulige løsninger, som du måske ikke selv har tænkt over.

Har du en konkret opgave i forbindelse med udskiftning af vinduer efter mål eller udskiftning af indvendige døre såvel som udvendige døre, så kommer vi gerne ud forbi din adresse til en uforpligtende besigtigelse og en snak om dine ønsker, behov og dit budget. Herefter sørger vi for at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris på de forskellige løsninger, som vi har snakket om.

Har du brug for rådgivning, vejledning eller en konkret pris på lige netop din opgave, skal du endelig bare ringe til os. Du kan med fordel ringe til os på telefon 86 82 81 55, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail info@villys.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

kontakt villy's tømrerforretning
Villy's Tømrerforretning er medlem af Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti
byggaranti byg garanti

Er du interesseret i et godt byggetilbud?

Har du ​en opgave for en alsidig, kompetent tømrermester? Så kontakt Villy’s Tømrerforretning i dag. Send enten en besked via formularen her, eller ring på telefon: 8682 8155 eller send os en e-mail på info@villys.dk og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Scroll to Top