Vi har løst tømrer- og snedkeropgaver siden vores begyndelse i 1972.

Med Dansk Byggeris garantiordning er du sikret mod skader for op til 150.000,-

Vi hjælper gerne alle kundetyper med stort set alt inden for tømrerarbejde.

Tag fat i Villy’s  hvis du står over for et tømrerprojekt.

Mindre nybyggerier

- f.eks. garage og carporte

​Som ægte tømrere udfører vi alle opgaver inden for træ. Uanset om det er mindre opgaver eller større tiltag. Så skal bilen forkæles med en ny garage eller carport, er vi også klar med gode råd, erfaring og et tæt samarbejde med de bedste trælasthandler, så du får sikkerhed for den bedste kvalitet på både materialer og håndværk hele vejen igennem – og langt ud i fremtiden.

Er det ikke kun bilen, der skal have et nyt hus, så hjælper vi også gerne med tømreropgaverne og den nødvendige rådgivning til dit byggeprojekt.

Kontakt os her eller ring til Lars på 8682 8155 og hør mere.​​

Vælg en professionel tømrer til ombygning af hus

Når du skal have foretaget en ombygning af hus, er det en fordel at vælge en professionel tømrer. Det sikrer dig nemlig, at der tages de rette forholdsregler, så du får et flot og ikke mindst holdbart resultat. Hos Villy’s Tømrerforretning samarbejder vi med arkitekter og rådgivende ingeniører. På den måde sikrer vi os, at der er en professionel tilgang igennem hele byggeprocessen. På den måde får du et resultat, der kan holde i mange år fremadrettet. Kvaliteten er der derfor ikke noget at sætte en finger på.

Hvad koster en renovering af hus?

Når du skal have foretaget en ombygning af hus, kan der være mange forskellige muligheder. Det betyder også, at priserne kan variere fra projekt til projekt. Vi kan dog sagtens være din ideelle samarbejdspartner. Vi kan nemlig tilbyde dig en løsning med konkurrencedygtige priser.

Vi står klar til at finde den perfekte løsning, når du har brug for ombygning af hus. Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med dit projekt? Kontakt os på telefon 8682 8155, eller skriv til vores e-mail info@villys.dk

kontakt villy's tømrerforretning
Villy's Tømrerforretning er medlem af Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti

Er du interesseret i et godt byggetilbud?

Har du ​en opgave for en alsidig, kompetent tømrermester? Så kontakt Villy’s Tømrerforretning i dag. Send enten en besked via formularen her, eller ring på telefon: 8682 8155 eller send os en e-mail på info@villys.dk og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Scroll to Top