Vi har løst tømrer- og snedkeropgaver siden vores begyndelse i 1972.

Med Dansk Byggeris garantiordning er du sikret mod skader for op til 150.000,-

Vi hjælper gerne alle kundetyper med stort set alt inden for tømrerarbejde.

Tag fat i Villy’s  hvis du står over for et tømrerprojekt.

Ombygning af hus foretaget af erfarent byggefirma

Er pladsen blevet for trang, eller er der brug for lidt fornyelse? Hos Villy’s Tømrerforretning kan vi tilbyde ombygning af hus. Vi hjælper kunder med husrenovering og ombygninger i Silkeborg og andre omkringliggende byer. Vi står også klar til at hjælpe dig med dit projekt.

Når pladsen er trang, kan der være behov for en ombygning af hus. Det kan åbne op for mere plads og rummelighed. Vi har erfaring med at foretage ombygning af huse og sommerhuse. Vi står derfor også klar til at hjælpe dig med dit projekt.

Vælg en professionel tømrer til ombygning af hus

Når du skal have foretaget en ombygning af hus, er det en fordel at vælge en professionel tømrer. Det sikrer dig nemlig, at der tages de rette forholdsregler, så du får et flot og ikke mindst holdbart resultat. Hos Villy’s Tømrerforretning samarbejder vi med arkitekter og rådgivende ingeniører. På den måde sikrer vi os, at der er en professionel tilgang igennem hele byggeprocessen. På den måde får du et resultat, der kan holde i mange år fremadrettet. Kvaliteten er der derfor ikke noget at sætte en finger på.

Hvad koster en renovering af hus?

Når du skal have foretaget en ombygning af hus, kan der være mange forskellige muligheder. Det betyder også, at priserne kan variere fra projekt til projekt. Vi kan dog sagtens være din ideelle samarbejdspartner. Vi kan nemlig tilbyde dig en løsning med konkurrencedygtige priser.

Vi står klar til at finde den perfekte løsning, når du har brug for ombygning af hus. Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med dit projekt? Kontakt os på telefon 8682 8155, eller skriv til vores e-mail info@villys.dk

Træterrasser efter dit behov

Hos Villy’s Tømrerforretning A/S står vi klar til at hjælpe dig med at få den træterrasse, du drømmer om. Uanset om du vil have en splinterny træterrasse eller give din nuværende en opgradering, er vi klar til at tage hånd om det hele. Når det kommer til en ny træterrasse, er der masser af beslutninger at træffe – fra størrelse og placering til materialevalg og højde. Vi er her for at guide dig gennem processen og skabe en træterrasse, der passer præcis til dine ønsker. Vi går op i detaljer og finish, og vi er først tilfredse, når du er det.

Hvorfor vælge en træterrasse?

En træterrasse er ikke bare en praktisk tilføjelse til dit hjem – det er en forlængelse af din bolig og en investering i både praktisk brug og personlig stil. Vi er her for at hjælpe dig med at skabe et udendørs rum, der ikke kun øger din ejendoms værdi, men også opfylder dine behov og ønsker.

Få den terrasse, du drømmer om

Har du brug for en tømrer til din træterrasse? Vi har mange års erfaring inden for tømrerfaget og kan hjælpe med at finde den perfekte løsning til din ejendom. Udover træterrasser kan vi også hjælpe med byggeri som overdækkede terrasser, terrasser i flere niveauer, sænkede terrasser, tagterrasser og meget mere. Vi er erfarne og alsidige tømrere, der går langt for at levere en skræddersyet løsning, der opfylder dine ønsker.

Materialer og design

Ligesom en træterrasse kan bygges i forskellige former, kan den også bygges med forskellige træsorter. Vi forstår vigtigheden af valget af materialer og design, og vores tømrere kombinerer dine ideer med vores faglige ekspertise for at skabe den perfekte træterrasse til dit hjem.

Erfaring og ekspertise i hvert projekt

Vi er stolte af vores erfaring inden for tømrerfaget og specialiserer os ikke kun i træterrasser, men også i tilbygninger, skure, udhuse, carporte og garager. Uanset hvilket projekt du har i tankerne, er vi din pålidelige samarbejdspartner. Kontakt os for professionel rådgivning og et tilbud på en skræddersyet løsning, der passer til dine behov. Vi ser frem til at skabe den perfekte træterrasse, som vil glæde dig i mange år fremover.

kontakt villy's tømrerforretning
Villy's Tømrerforretning er medlem af Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti
byggaranti byg garanti

Er du interesseret i et godt byggetilbud?

Har du ​en opgave for en alsidig, kompetent tømrermester? Så kontakt Villy’s Tømrerforretning i dag. Send enten en besked via formularen her, eller ring på telefon: 8682 8155 eller send os en e-mail på info@villys.dk og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Scroll to Top